Forlæng levetiden på terrassen og facaderne med algerens

I Danmark har vi både lumre sommerdage, regnfulde efterårsdage og iskolde vinterdage, hvor kviksølvet i termometeret bevæger sig langt under 0. Det er langt fra alle, der sætter pris på det lunefulde klima på vores breddegrader – men algerne elsker det. De omskiftelige vejrforhold skaber nemlig optimale betingelser for algevækst på tage, facader og flisebelægninger.

Algerne er ikke skadelige i sig selv og gør derfor ikke direkte skade på terrasse eller facader – udover at det ser grimt ud med de grønne belægninger. Men det betyder ikke, at du skal ignorere algerne. Deres rødder er nemlig med til at holde på fugten – og det skaber gunstige vilkår for svampeangreb og frostskader. Derfor kan det hurtigt blive en dyr affære at forsømme algebekæmpelsen, da udgifterne til en ny flisebelægning eller en omfattende renovering af dine facader er langt højere end prisen på en algerens.

En algerens forhindrer altså udgifter til vedligeholdelse og forlænger ikke mindst levetiden på facader og terrasse – og så ser rene fliser og facader bare pænere ud. Derfor er der både æstetiske og økonomiske fordele ved at få udført en algerens.

Effektiv algerens i Aalborg og Nordjylland

Når vi udfører algerens hos vores kunder i Aalborg og Nordjylland, benytter vi altid professionelt udstyr, der effektivt, men miljøvenligt bekæmper algerne.

Indledningsvist højtryksspuler vi overfladerne for at komme algebelægningerne til livs. Herefter desinficerer vi for at bekæmpe rødder og yderligere bakterier for til sidst at imprægnere overfladerne. Det sikrer en mere modstandsdygtig facade eller flisebelægning og minimerer samtidig risikoen for fremtidige algeangreb.

Ishøy & Pedersen er en kvalitetsbevidst virksomhed, som sætter en ære i at levere den højeste service og den bedste kvalitet – uanset opgavens omfang og størrelse. Vælger du os som din leverandør af algerens i Nordjylland og Aalborg, er du derfor sikret et flot finish og en grundig service, der effektivt både bekæmper og forebygger alger.

Få et tilbud på algerens

Ønsker du et uforpligtende tilbud på algerens, er du velkommen til at kontakte Ishøy & Pedersen. Vi udfører primært algerens i Aalborg og resten af Nordjylland, men ved større opgaver kører vi gerne længere.

Læs mere om Ishøy og Pedersen

Virksomheden Ishøy & Pedersen er grundlagt af Mathias Ishøy og Jonas Pedersen, som begge står for den daglige drift.

Læs mere her

Følg med i vores proces