Bekæmp og forebyg algeangreb med en facaderens

Facaderne er det første kunder og gæster ser, når de ankommer til din virksomheds adresse, og facaderne er derfor på mange måder din virksomheds ansigt udadtil. Af samme grund kan du med fordel få udført en professionel facaderens, hvis du vil give et godt førstehåndsindtryk af din virksomhed.

Det er dog ikke kun for udseendets skyld, at du bør få renset dine facader. Mos og alger slår rødder, som kryber ind i fuger og revner. Og da væsken i rødderne udvider sig i frostvejr, kan en hård vinter resultere i skader på dine facader. Ved at få renset og imprægneret dine facader giver du altså nyt liv til dit hus eller din virksomhed, ligesom du forhindrer frostskader og sparer penge på vedligeholdelse i fremtiden.

Rengøring af siloer og facaderens i Aalborg og Nordjylland

Ishøy & Pedersen er en virksomhed, der specialiserer sig i facaderens samt rengøring af siloer og minkfarme. Vi vægter kvaliteten og kundeplejen højt, og du er derfor altid sikret en effektiv og grundig service, når du vælger os som din foretrukne leverandør af facaderens i Aalborg og andre byer i Nordjylland – uanset størrelsen på opgaven.

Der er dog forskel på både facader og typer af alger, ligesom det også har betydning, om facaderne er ramt af mos eller sod. Derfor vil vi altid tage udgangspunkt i dine specifikke behov, når vi udfører facaderens hos dig.

Kontakt os for spørgsmål eller et tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på rengøring af silo eller facaderens i Nordjylland og Aalborg, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi udfører primært facaderens i Aalborg og det øvrige Nordjylland, men ved større opgaver kører vi gerne længere, ligesom vi også har mulighed for at indhente ekstra mandskab ved mere omfattende behov. Derfor kan du roligt kontakte os – uanset om du har brug for en mindre facaderens i Nordjylland, eller om du ønsker omfattende rengøring af en silo et helt andet sted i Jylland.

Læs mere om Ishøy og Pedersen

Virksomheden Ishøy & Pedersen er grundlagt af Mathias Ishøy og Jonas Pedersen, som begge står for den daglige drift.

Læs mere her

Følg med i vores proces