Er fliserne på terrassen blevet glatte, grønne og grimme? Og søger du derfor en kvalitetsbevidst virksomhed, som udfører fliserens i Aalborg og resten af Nordjylland?

Så kontakt Ishøy & Pedersen. Vi tilbyder fliserens samt imprægnering og desinficering af dine fliser – altid med kvaliteten og dine behov i fokus.

Derfor skal du vælge professionel fliserens

Der er flere gode grunde til at få udført professionel fliserens på din terrasse. Først og fremmest ser det knapt så pænt ud, når dine fliser er ramt af mos og algebelægninger.

Det er dog ikke kun det visuelle indtryk, der gør en fliserens fordelagtig. For selvom alger og mos ikke er skadelige i sig selv, kan det på sigt skade dine fliser. Alger og mos slår nemlig rødder, som gør det svært for fugten at undslippe. Det kan medføre, at dine fliser bliver ramt af svampeangreb og frostsprængninger, som forkorter levetiden. Derfor er der også klare økonomiske fordele ved at få algebehandlet og imprægneret dine fliser hyppigt, da udgifterne til nye fliser er højere end en fliserens.

Ikke mindst kan alge- og mosbelægninger gøre dine fliser glatte, og der er således en risiko for, at nogle kommer til skade, hvis du ignorerer belægningerne på din terrasse. Der er altså både æstetiske, økonomiske og sikkerhedsmæssige fordele ved at få udført en professionel fliserens.

Miljøvenlig og effektiv fliserens i Aalborg og Nordjylland

Hos Ishøy & Pedersen anvender vi moderne udstyr, der miljøvenligt og effektivt fjerner flisepest, alger og mos. Efterfølgende desinficerer vi fliserne for at komme eventuelle rødder og bakterier i stenene til livs. Afslutningsvist imprægnerer vi fliserne for at gøre dem mere modstandsdygtige.

Fliserens, desinficering og imprægnering forlænger dine flisers levetid og forebygger samtidig fremtidige angreb af flisepest, mos og alger. Og da vi hos Ishøy & Pedersen altid har kvaliteten og kundeservicen i centrum, er du selvfølgelig sikret en grundig udførelse med et flot resultat, når du overlader ansvaret for din fliserens til os.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du behov for en effektiv fliserens i Aalborg eller et andet sted i Nordjylland, der får din terrasse til at se ud som ny? Så kontakt Ishøy & Pedersen for et uforpligtende tilbud på rens, desinficering og imprægnering af dine fliser.

 

Læs mere om Ishøy og Pedersen

Virksomheden Ishøy & Pedersen er grundlagt af Mathias Ishøy og Jonas Pedersen, som begge står for den daglige drift.

Læs mere her

Følg med i vores proces