Smittesikkerhed

Vi tager kun udgangspunkt i A-farme, og gør ligeledes alt for at undgå spredning af parvovira. Det gør vi bl.a. ved, at vi løbende rådfører os med Fødevarestyrelsen samt Kopenhagen Fur, således at de regler og retningslinjer der er sat i forhold til disse vira, bliver nøje fulgt. Vi tager ligeledes vores forholdsregler mod eksempelvis Klanner.

Vi har udviklet en rensningsprocedure, der følger de retningslinjer og regler, der er på området – vi er i tæt dialog med både Kopenhagen Fur og Fødevarestyrelsen, således at vi hele tiden er på forkant. Vores rensningsprocedure indebærer forholdsregler omkring desinficering af alle redskaber og udstyr inden ankomst på farmen, nyvasket arbejdstøj og endelig desinficering efter endt arbejdsproces. Disse ting står nærmere beskrevet under Fremgangsmåde.

Vi gør vores ypperste for at undgå alle former for smittefarer, og det er også grunden til, at vi anvender den rensningsprocedure, som vi selv har udviklet. Dermed sikrer vi, at alt vores udstyr er rent og desinficeret, når vi forlader farmen.

Læs mere om Ishøy og Pedersen

Virksomheden Ishøy & Pedersen er grundlagt af Mathias Ishøy og Jonas Pedersen, som begge står for den daglige drift.

Læs mere her

Følg med i vores proces